Ons werkterrein

Wij werken op verschillende locaties in de Rotterdamse haven, van kade tot magazijn en van silo tot loods. Bij ons kun je dus aan de slag in uiteenlopende jobs. Grote kans dat je nooit meer weg wil.

Een werkdag in de haven

Je werkdag kan heel dynamisch zijn en je werkzaamheden kunnen ieder uur veranderen. Als er ergens extra hulp nodig is, ben jij al onderweg. Maar je kunt ook de hele dag op dezelfde locatie aan de slag zijn, bijvoorbeeld als er een schip met 20.000 ton aluminium is aangemeerd.

 • 6:45 uur
  Eerst koffie. Je leidinggevende vertelt dat je om 7:00 uur verwacht wordt bij loods 11 waar je bigbags gaat aanhoeken.
 
 • 7:00 uur
  Samen met je collega’s stroop je je mouwen op. Er staat een lege vrachtwagen klaar die moet worden volgeladen met bigbags. Met behulp van een heftruck zetten jullie de bigbags in de vrachtwagen. Klaar? Dan gaan jullie door met een volgende vrachtwagen.
 
 • 9:00 uur
  Even een korte pauze met een boterham en een kop koffie.
 
 • 9:15 uur
  Tijd om containers te lossen! Je maakt de eerste container open. Met heftrucks rijden jij en je collega’s de container leeg. Na afloop veeg je de container, zodat-ie weer netjes kan worden ingeleverd en sluit je de deur af.
 
 • 11:45 uur
  Lunchpauze.
 
 • 12:30 uur
  Je gaat aan de slag met het lossen van de volgende container. Deze container is gevuld met balen kokos. Deze balen kun je niet zomaar op een pallet zetten, ze zouden eraf kunnen vallen en daarom moet de hele pallet voorzien worden van wikkelfolie. Jij staat bij het wikkelapparaat om deze klus te klaren! Vervolgens brengt je collega de pallet vol balen met zijn heftruck weg.
 
 • 15:00 uur
  Het einde van je werkdag. Lekker gewerkt!

‘Je moet echt spierballen hebben’